Teamlead Support Desk IFM *VERVULD*

 

Beschik jij over de communicatieve vaardigheden en heb je bewezen werkervaring om onze Facilitaire Supportdesk naar een hoger niveau te tillen? Denk jij van nature vanuit de opdrachtgever/klant en kun je daarin de vertaalslag maken naar een optimaal functionerende Supportdesk terwijl je het team hierin begeleidt en motiveert? Dan ben je van harte welkom bij ons!

 

Als (meewerkend) teamlead Supportdesk, ben je verantwoordelijk voor de facilitaire Support Desk van de IFM organisatie binnen EQUANS. De Support Desk is het centrale aanspreekpunt voor wensen en vragen van onze IFM klanten zoals ABB, FUJI maar ook voor de eigen moederorganisatie EQUANS.

 

Je staat midden in het team en jij weet daar kracht, voldoening en plezier uit te halen. Je neemt een voorbeeldrol op je en stuurt jouw team op de hoge kwaliteit die je ook van jezelf verwacht en uitoefent. Je vindt het fijn dat je goed weet wat er speelt bij de klanten en je teamleden. Je beoordeelt het werk, inspireert en motiveert de teamleden en coacht ze waar nodig. Communicatieve vaardigheden staan hier natuurlijk voorop. Niet alleen met de klanten en jouw teamleden, maar ook met je collega’s binnen de afdeling en de bredere organisatie Goede samenwerking is uitermate belangrijk voor het verwezenlijken van goede dienstverlening. Je stuurt aan op kwaliteit en monitort hierop.

 

Met jouw ervaring als leidinggevende weet je hoe je de efficiëntie van processen kan verhogen en jouw team naar een hoger niveau kan tillen. Door jouw coaching, begeleiding en begrip breng jij een top team voort. Samen behalen jullie moeiteloos doelstellingen en deadlines.

 

Naast het feit dat je het team aanstuurt, meedenkt met de klant en daarin de vertaalslag maakt naar je eigen organisatie, heb je ook een ondersteunende en adviserende rol op tactisch niveau voor de facilitaire teams die werkzaam zijn op de klantlocaties. Dit maakt je functie extra uitdagend en betekenisvol. Je neemt graag de verantwoordelijkheid en krijgt er energie van om fantastische samenwerkingen tussen de verschillende collega’s en leveranciers te realiseren.

 

Je hebt een focus op hospitality en denkt goed na over heldere communicatie, proactieve support en neemt altijd zelf de leiding. Daarnaast zoeken we een energieke, frisse teamleider die kritisch kijkt naar de huidige processen. De kwaliteit moet omhoog en je krijgt de mooie uitdaging en het vertrouwen om het maximale eruit te halen.

 

Wat bied jij?

 • Oog voor de doelstellingen van de klant en de IFM organisatie. Jij weet mensen en processen aan elkaar te verbinden, oplossingen te vinden, activiteiten te coördineren en nieuwe mogelijkheden te creëren.
 • Je bent proactief in het aandragen van tips en advies voor het behalen van een betere performance op de Support Desk. Je focus ligt op de voortgang van de planmatige werkzaamheden en in het leveren van de afgesproken resultaten.
 • Je denkt van nature in oplossingen, bent doelgericht, resultaatgericht, efficiënt en je beschikt over een goed analytisch vermogen;
 • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten, met succesvolle resultaten in het binden en ontwikkelen van medewerkers en teams binnen een Supportgerichte omgeving;
 • Je bent een teamplayer, je kunt verschillende denkwijzen overbruggen en mensen verbinden;
 • Je bent communicatief wendbaar, kunt goed luisteren maar beschikt ook over overtuigingskracht;
 • Je bent pragmatisch en hebt oog voor detail;
 • Hbo werk en denkniveau;
 • Je kunt goed structureren en doorziet snel onderlinge verhoudingen en verbanden;
 • Je hebt inlevingsvermogen, kan omgaan met werkdruk en bent klantgericht;
 • Je houdt van een uitdaging, verliest het overzicht niet en kunt snel schakelen;
 • Goede communicatieve vaardigheden zowel in spraak als schrift;
 • Beheersing Nederlandse en Engelse taal;
 • Ruime kennis en ervaring met MS-Office (Excel en Word)