HSEQ Manager  *VERVULD*

Een zelfstandige ISO (9001) specialist  

Voor een opdrachtgever op het gebied van Facility Management zijn we op zoek naar een HSEQ ManagerOnze opdrachtgever is marktleider in facility management in Duitsland, Luxemburg en Zwitserland en heeft een sterke positie in de grootste Europese markten en in het Verenigd Koninkrijk. Ze zijn actief in 22 landen waarbij de focus ligt op Facility Management en Real Estate. Onze opdrachtgever levert facilitaire diensten met een focus op innovatieve oplossingen die blijvend meerwaarde bieden voor de klant. Zij streven hierbij naar een geïntegreerde aanpak in nauwe samenwerking met de klant en richten zich op langdurige klantrelaties. ‘Realising Potential’ is hierbij een veelgebruikt begrip. In Nederland zijn ze actief sinds 2013 en bedienen ze momenteel klant-locaties door het hele land. Het hoofdkantoor van Apleona in Nederland bevindt zich in Eindhoven. 

Wat ga jij doen?

Als HSEQ manager ben je bekend met de vakgebieden Health, Safety, Environment en Quality. Je zorgt ervoor dat het gecertificeerd managementsysteem op HSEQ vakgebied actueel houdt en optimaliseert. Dit houdt onder meer in dat je ISO-certificeringen werft, behoudt en beheert. Je onderhoudt communicatie met alle stakeholders, zowel binnen als buiten de organisatie en neemt deel aan functie-relevante overlegvormen. Daarnaast volg je de HSEQ ontwikkelingen op de voet en beheer je het HSEQ-systeem.

Je bent verantwoordelijk voor het te allen tijde voldoen aan de richtlijnen en procedures zoals vermeld in het HSEQ-systeem. Je zorgt ervoor dat de werking en de samenhang van dit systeem behouden blijven en voert verbeteringen door in het systeem wanneer dit nodig is.

Verder ben je verantwoordelijk voor het plannen, voorbereiden en bewaken van audits en het coördineren van meldingen, registraties en actiepunten.

In deze rol stuur je een medewerker aan en rapporteer je aan de COO.

Hoe ziet de ideale kandidaat eruit voor onze opdrachtgever?

Met jouw gedegen vakkennis en overtuigingskracht ben je in staat om je collega’s te motiveren tot het volgen van het HSEQ beleid. Je bent kritisch, accuraat en resultaatgericht. Je staat stevig in je schoenen en kunt je kennis op een prettige wijze overdragen. Voor deze functie ben je bereid om te reizen naar de locatie (Nederland/België) waar je aanwezigheid benodigd is. Eindhoven is je uitvalsbasis (hoofdkantoor).

 

Verder vragen wij:

 • HBO werk- en denkniveau, met relevante ervaring op het gebied van ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001 (met een specialisatie op ISO 9001);
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Relevante kennis van actuele wet- en regelgeving;
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, bent vasthoudend en pro-actief;
 • Je bent bereid tot het volgen van vakgerichte cursussen en in stand houden van persoonsgebonden certificering;
 • De volgende kerncompetenties: innovatief, ondernemerschap en samenwerken;
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift. Duits is een pre.

Wat kan jij verwachten?

 • Onze opdrachtgever is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in integrated facility management.
 • Zij hebben een gezonde groei ambitie, waarbij iedere medewerker meetelt.
 • Zij bieden jou een werkomgeving waarin jij je kunt ontwikkelen en waar ondernemerschap zeer wordt gewaardeerd.
 • Zij bieden je een uitdagende, mobiele fulltime functie in een informele organisatie.
 • Zij bieden een marktconform salaris met een variabele component. Daarbij 8% vakantiegeld, 28 vakantiedagen en een premievrij pensioen.
 • Uiteraard horen bij de functie een lease-auto, een laptop en een smartphone.

Kortom een mooi arbeidsvoorwaardenpakket passend bij de functie.

 

Solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nathalie Schellart (06-14182362) of Nicole van der Plas (06-46121789) of via info@nanisearch.nl