FUNCTIEPROFIEL FACILITAIR COORDINATOR

Als Facilitair Coördinator geniet jij van de dynamiek van jouw functie: van het meedenken op strategisch niveau tot het direct aandragen van oplossingen. Heb jij minimaal 4 jaar facilitaire werkervaring en pak jij graag de verantwoordelijk voor verschillende facilitaire zaken op de locaties van een van onze klanten? Dan maken wij graag kennis met jou!

 

Wij zoeken voor onze opdrachtgever op het gebied Integrated Facility Management (IFM) een Facilitair Coördinator (32-40 uur).

 

Dit ga je doen als Facilitair Coördinator

Als Facilitair Coördinator ben je medeverantwoordelijk voor één van de klanten van onze opdrachtgever. Samen met een collega verzorg je namens onze klant het operationele en contractuele beheer. Je plant, organiseert en controleert. Je bent hét aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken en regelt op een efficiënte manier de facilitaire processen.

 

Je werkt nauw samen met verschillende partijen binnen de organisatie en daarbuiten. Eigen verantwoordelijkheid en initiatief is belangrijk. Je passie bevindt zich in het continu verbeteren, innoveren en professionaliseren van de facilitaire werkprocessen. Je vormt de brugverbinding tussen de klant en onze eigen organisatie en tevens tussen onze eigen organisatie en derde partijen. In iedere context kun je en durf je op respectvolle wijze en met voldoende organisatiesensitiviteit kritisch te zijn en vragen te stellen. Dit alles met het oog op het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van zowel de klant als onze eigen afdeling.

 

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: het van melding tot afhandeling coördineren van aanvragen, storingen en klachten op het gebied van huisvesting, services en middelen. Je bent hiervoor op de hoogte van de bestaande contractafspraken en kunt daardoor goed signaleren, informeren en proactief handelen bij bijvoorbeeld overschrijding van de afgesproken behandeltijd en/of financiën of gebreken in de kwaliteitsnaleving door derde partijen. Daarnaast verzorg je regelmatig acties op het gebied van klanttevredenheid en wensen ten aanzien van structurele wijzigingen in de facilitaire diensten. 

 

Een belangrijk onderdeel is het zelfstandig onderhouden van het contact met de klant en met leveranciers op operationeel contractniveau.

 

Je formuleert en beheert managementinformatie en signaleert trends, ontwikkelingen en verbeteringen binnen de contractafspraken. Verder zorg je voor solide financieel management. Dit omvat onder andere het beheren en controleren van budgetten en het realiseren van de afgesproken financiële doelstellingen. In structurele overleggen bespreek je met de leverancier op een proactieve manier de gerealiseerde afspraken en de uitvoeringskwaliteit. Je registreert relevante gegevens in FMIS en coördineert de inrichting van de KPI’s in het systeem en verzorgt hierbij ook het informatiebeheer.

 

Je maakt deel uit van het Integrated Facility Management team. De dienstverlening bestaat uit het managen van integrale facility contracten. Zowel hard-, soft-, als energy services maken deel uit van de dienstverlening.

 

In de rol van Facilitair Coördinator leg je verantwoording af aan de contractmanager IFM van onze opdrachtgever.

 

Dit breng je mee

Verantwoordelijkheidsgevoel, oog voor detail, coördinerend vermogen, een kritische blik en communicatieve vaardigheden zijn van groot belang als je succesvol wilt zijn in deze functie. Je laat je niet snel van de wijs brengen; hoe druk het ook is, jij behoudt het overzicht. Je zorgt ervoor dat klanten en leveranciers op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen en vragen. Je uitstekende gevoel voor prioriteren helpt je om te werken aan de juiste zaken. Binnen een omgeving waar verschillende mensen werken vanuit verschillende belangen weet jij op effectieve wijze om te gaan met deze verschillen, hierbij verlies je nooit het vermogen om de juiste kritische vragen te blijven stellen en je doel (voor de klant en de eigen organisatie) te behalen.

 

Daarnaast breng je mee:

·       Minimaal HBO werk/denk niveau;

·       Opleiding passend binnen het vakgebied, waarbij een bedrijfskundige nadruk geldt als pré;

·       Circa 5 jaar facilitaire werkervaring;

·       Affiniteit met techniek;

·       Ervaring met facilitair projectmanagement is een pré;

·       Communicatief wendbaar, het vermogen op ieder niveau effectief te kunnen communiceren;

·       Organisatiesensitief;

·       Zelfstandig;

·       Een ondernemende en commerciële instelling;

·       Een creatieve en klantgerichte werkstijl;

·       Een woonplaats in of rond Midden-Nederland;

·       In het bezit van een rijbewijs en bereid te reizen binnen Nederland (naar je opdracht).

 

Dit bieden zij jou

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van een wereldwijd concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

 

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden ze jou een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard krijg je alle middelen tot je beschikking die je nodig hebt: een laptop, mobiele telefoon en een leaseauto. Wil je liever met het OV reizen? Dan kun je gebruik maken van de mobiliteitsregeling, waarin flexibel reizen mogelijk is. Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

 

Onze opdrachtgever levert totale, geïntegreerde facilitaire dienstverlening op gebied van hard- en softservices. Zo ontzorgen zij de klant op alle gebieden buiten hun core business zodat zij zich op die core kunnen concentreren. Daarnaast levert de IFM tak een bijdrage aan de corporate strategie 'Zero Carbon As A Service' door integrale oplossingen aan te bieden als het gaat om de levering van energie, alternatieve energie, verduurzamen van assets en bijdragen aan de duurzaamheidsagenda's van haar klanten.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nathalie Schellart (06-14182362) of Nicole van der Plas (06-46121789) of via info@nanisearch.nl