Apleona HSG Facility Management breidt uit en zoekt voor haar klantlocatie in Leiden een:

Facility Manager Hard Services 

Apleona is een internationale organisatie die zich specialiseert in Integrated Facility Management (IFM), met ongeveer 20.000 medewerkers in 35 verschillende landen. In Nederland is de organisatie nog jong en heeft het een mooi groeiperspectief. Dagelijks verzorgen zij met passie het volledige beheer van bedrijfspanden en gebouwen voor hun klanten. Hierbij kun je denken aan het onderhoud van gebouwen en gebouw gebonden installaties, (gespecialiseerde) schoonmaak, catering, beveiliging, afvalbeheer etc. De opdrachtgevers zijn vaak grote multinationals (bijvoorbeeld in food en farmacie), die naast de Nederlandse vestigingen ook diverse vestigingen over de hele wereld hebben. De kernwaarden van Apleona zijn innovatief, samenwerken en ondernemerschap. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven.

W

Wat ga jij doen?at ga ij doen

Bij een klant in Leiden ben je eindverantwoordelijk voor de Hard Services voor een nieuw op te zetten locatie van onze klant in de lifescience branche. Hier ben je, samen met het (nog op te richten) team verantwoordelijk, voor de kwaliteit, kwantiteit, tijdigheid en de kostenbewaking van de geleverde diensten in overeenstemming met de gemaakte afspraken.

Je bent in staat om een goed inzicht te verkrijgen in de behoefte van de interne gebruikers en de mogelijkheden van de externe dienstverleners om te komen tot verbetering van de dienstverlening. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van het contractbeheer en onderhoud je een goede relatie met de interne klanten en externe dienstverleners.

In deze rol rapporteer je aan de Site Manager.

 

Wat breng je mee?

We zoeken iemand die gestructureerd en servicegericht is en in staat is om multidisciplinair te werken met verschillende betrokkenen. Je bent representatief en hebt goede sociale en commerciële vaardigheden.

Verder kun je op verschillende niveaus schakelen en het hoofd koel houden in drukke periodes.

 

Aanvullend vragen wij:

·       Een werk- en denkniveau op HBO+-niveau, bij voorkeur een opleiding in een technische of facilitaire richting;

·       VCA-VOL of de bereidheid dit te halen;

·       Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie;

·       De volgende kerncompetenties: samenwerken, innovatief en ondernemerschap;

·       Goede beheersing van Nederlands en Engels, in woord en schrift.

 

Wat biedt Apleona?

Zij bieden je een uitdagende fulltime functie in een informele organisatie. Uiteraard bieden zij een marktconform salaris met een variabele component. Daarbij hoort een leaseauto, 8% vakantiegeld, 28 vakantiedagen en pensioen. Kortom, een mooi arbeidsvoorwaardenpakket passend bij de functie.

 

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nathalie Schellart (06-14182362) of Nicole van der Plas (06-46121789) of via info@nanisearch.nl

Wil je direct solliciteren? Stuur ons dan je curriculum vitae en motivatie.