Mooie nieuwe rol bij een fantastische organisatie!

Voor een nieuwe opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Facilitair Manager. De organisatie is de grootste ter wereld als het gaat om services op het gebied van voedsel en ontzorgen. Zij leveren en ontwikkelen originele en vernieuwende voedsel en ondersteunende oplossingen in 45 landen.

 

In Nederland werken zij samen met ongeveer 2.700 mensen. Dit doen zij op meer dan 600 locaties in verschillende omgevingen. Van bedrijfsrestaurants tot horecagelegenheden. Van universiteiten tot overheidsinstellingen. Tijdens sportwedstrijden en culturele evenementen.

 

Onze opdrachtgever heeft een aantal merken. Eén van de merken is op het gebied van Facility Management, zij zijn dé partner die volledig ontzorgt op het gebied van support services. Als één van de grootste integrale facilitaire dienstverleners ter wereld bieden zij als strategische partner een wereld aan mogelijkheden: internationale expertise en innovatieve best practices.

 

We zoeken een Facilitair Manager voor het grootste account van hun Facilitaire merk. Zij doen daar 28 verschillende servicelijnen in de soft services dienstverlening. Het totale team bestaat daar uit circa 300 man, de sfeer is erg goed. Er rapporteren 2 Facility Managers aan de on-site manager.

 

Onze ideale kandidaat heeft:

- een HBO achtergrond (bijv. Facility Management of Hotelschool)

- minstens 5 jaar ervaring in een Facilitaire managers rol

- Een daadkrachtige en directe persoonlijkheid, maar is ook stabiel en sociaal

- Ervaring met Topdesk is een pré

 

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!