Technisch Facilitair Coördinator (Hardservices)

Ondernemende sparringpartner die stevig in zijn/haar schoenen staat

 

Voor een klantlocatie (van onze opdrachtgever) in Zwolle zijn we op zoek naar een Facilitair Coördinator.

Wie is onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is marktleider in facility management in Duitsland, Luxemburg en Zwitserland en heeft een sterke positie in de grootste Europese markten en in het Verenigd Koninkrijk. Ze zijn actief in 22 landen waarbij de focus ligt op Facility Management en Real Estate. Onze opdrachtgever levert facilitaire diensten met een focus op innovatieve oplossingen die blijvend meerwaarde bieden voor de klant. Zij streven hierbij naar een geïntegreerde aanpak in nauwe samenwerking met de klant en richten zich op langdurige klantrelaties. ‘Realising Potential’ is hierbij een veelgebruikt begrip. In Nederland zijn ze actief sinds 2013 en bedienen ze momenteel klantlocaties door het hele land. 

 

Een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in integrated facility management. Ze hebben een gezonde groei ambitie, waarbij iedere medewerker meetelt.

 

Hoe ziet jouw rol eruit?

Bij de klant in Zwolle ben jij mede-verantwoordelijk voor het coördineren van alle geleverde services. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, beheersing en optimalisatie van de overeengekomen services. Het doel is om hoge kwaliteit van dienstverlening te behalen tegen het overeengekomen (financieel) resultaat. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor het budget en de continuïteit van de dienstverlening.

Met jouw technische achtergrond ben je in staat om de klant te adviseren, je collega’s te ondersteunen, de leveranciers aan te sturen, begeleiden en controleren, rapportages te beoordelen en werkzaamheden te analyseren.

Daarnaast kun je niet alleen je eigen werk, maar ook dat van (uitvoerende) collega’s en leveranciers, zodanig plannen en organiseren dat het werk tijdig gereed is.

In deze rol rapporteer je aan de Facility Manager.

 

Wat breng jij mee?

Klanttevredenheid en overeengekomen (financiële) resultaten staan voorop. Je bent analytisch, accuraat en hebt ervaring met een GMP omgeving. Je staat stevig in je schoenen, luistert goed naar de klantwens en ziet commerciële kansen. Verder vragen zij:

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een technische opleiding;
 • Kennis van en ervaring met techniek en onderhoud (MJOP’s) is een must;
 • Ervaring met een projectmatige aanpak van de werkzaamheden;
 • Ervaring in het aansturen van meerdere facilitaire diensten (hardservices);
 • Ervaring met Navision is een pré;
 • Ondernemerschap, creativiteit en goede sociale vaardigheden;
 • Bereidheid tot het draaien van consignatiediensten;
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.

 

Wat kan jij verwachten?

 • Zij bieden jou een werkomgeving waarin jij je kunt ontwikkelen en waar ondernemerschap zeer wordt gewaardeerd.
 • Zij bieden je een uitdagende, fulltime functie in een informele organisatie.
 • Zij bieden een marktconform salaris met een variabele component. Daarbij 8% vakantiegeld, 28 vakantiedagen en een premievrij pensioen.
 • Uiteraard horen bij de functie een laptop en een smartphone.

Kortom een mooi arbeidsvoorwaardenpakket passend bij de functie.

 

Interesse?

Wil je deel uitmaken van deze mooie organisatie? Stuur ons jouw cv of bel/mail ons voor meer informatie!

Nathalie Schellart (06-14182362/nathalie.schellart@nanisearch.nl) of Nicole van der Plas (06-46121789/nicole.vanderplas@nanisearch.nl)