Facilitair Coördinator (40 uur)

Ondernemende sparringpartner die stevig in zijn/haar schoenen staat

 

Voor een klantlocatie (van onze opdrachtgever) in Hoogeveen zijn we op zoek naar een Facilitair Coördinator. Onze opdrachtgever is marktleider in facility management in Duitsland, Luxemburg en Zwitserland en heeft een sterke positie in de grootste Europese markten en in het Verenigd Koninkrijk. Ze zijn actief in 22 landen waarbij de focus ligt op Facility Management en Real Estate. Onze opdrachtgever levert facilitaire diensten met een focus op innovatieve oplossingen die blijvend meerwaarde bieden voor de klant. Zij streven hierbij naar een geïntegreerde aanpak in nauwe samenwerking met de klant en richten zich op langdurige klantrelaties. ‘Realising Potential’ is hierbij een veelgebruikt begrip. In Nederland zijn ze actief sinds 2013 en bedienen ze momenteel klantlocaties door het hele land.

 

Hoe ziet jouw rol eruit?

Als Facilitair Coördinator ben jij bij de klant in Hoogeveen mede-verantwoordelijk voor het coördineren van alle geleverde services. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, beheersing en optimalisatie van de overeengekomen services. Het doel is om hoge kwaliteit van dienstverlening te behalen tegen het overeengekomen (financieel) resultaat. Je bent samen met de Facilitair Manager en je team verantwoordelijk voor het budget en de continuïteit van de dienstverlening.

In eerste instantie ga je vooral de werkzaamheden binnen de softservices oppakken, maar met jouw technische achtergrond en of kennis ben je in staat om de klant hierover te adviseren en commerciële kansen op dit gebied te herkennen en op te pakken.

Verder kun je collega’s en leveranciers ondersteunen, begeleiden en indien nodig controleren. Daarnaast kun je niet alleen je eigen werk, maar ook dat van collega’s en leveranciers, zodanig plannen en organiseren dat het werk tijdig gereed is. In deze rol rapporteer je aan de Sr. Facilitair Manager.

Wat breng je mee in deze functie?

Klanttevredenheid en overeengekomen (financiële) resultaten staan voorop. Je bent analytisch, accuraat en ervaren in het werken met verschillende computersystemen. Je staat stevig in je schoenen, luistert goed naar de klantwens en ziet commerciële kansen. Verder vragen wij:

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde technische of facilitaire opleiding;
 • Kennis van en ervaring of sterke affiniteit met techniek en onderhoud is een must;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in het aansturen van meerdere facilitaire diensten;
 • Goede beheersing van het Microsoft Office pakket (Word/Excel/PowerPoint) en bij voorkeur ervaring met Navision;
 • In de toekomst evt. bereidheid tot het draaien van consignatiediensten;
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.

Wat kan jij verwachten?

 • Onze opdrachtgever is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in integrated facility management.
 • Zij hebben een gezonde groei ambitie, waarbij iedere medewerker meetelt.
 • Zij bieden jou een werkomgeving waarin jij je kunt ontwikkelen en waar ondernemerschap zeer wordt gewaardeerd.
 • Zij bieden je een uitdagende, mobiele fulltime functie in een informele organisatie.
 • Zij bieden een marktconform salaris met een variabele component. Daarbij 8% vakantiegeld, 28 vakantiedagen en een premievrij pensioen.
 • Uiteraard horen bij de functie een lease-auto, een laptop en een smartphone.

Kortom een mooi arbeidsvoorwaardenpakket passend bij de functie.

 

Solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nathalie Schellart (06-14182362) of Nicole van der Plas (06-46121789) of via info@nanisearch.nl

Wil je direct solliciteren? Stuur ons dan je curriculum vitae en motivatie.