SALES/RELATIE MANAGER (32-40 UUR)

 

Wie is de opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in IT Tooling en Service Management. Dagelijks ondersteunen zij hun klanten bij het uitvoeren van hun primaire taken. Uitdaging en plezier in het werk, persoonlijke ontwikkeling en het leveren van toegevoegde waarde vinden ze vanzelfsprekend. De organisatie bestaat uit teamspelers die met plezier werken aan hun gezamenlijke missie: het creëren van een cultuur van Service Excellence binnen IT-organisaties. Dat vergt van de medewerkers een grondhouding gekenmerkt door flexibiliteit, creativiteit, plezier en daadkracht. Zij herkennen zichzelf in termen als buiten gebaande paden denken, een positief kritische houding en het continu willen “ontzorgen” van hun klant. Zij onderscheiden zich door de focus op het menselijke aspect van Service Management, zijn communicatief sterk en zoeken altijd de verbinding. Met elkaar vandaag beter willen zijn dan gisteren is bij deze organisatie een veel gehoorde kreet!

 

Wie zoeken ZIJ?

Bij deze organisatie draait het om zijn collega’s. Natuurlijk gaat het om wat je kunt, maar nog meer om wie je bent. Leuke mensen met verstand van zaken en een instelling die aansluit bij deze organisatie. Humor en een flexibele instelling vinden zij belangrijk. Met elkaar bouwen ze in een team aan de toekomst van deze organisatie en zijn klanten. Dat doen ze met veel plezier en gaan daarbij geen uitdaging uit de weg. Vrijheid en flexibiliteit is vanzelfsprekend. Dit is de opdrachtgever, wie ben jij?

 

Zij zijn op zoek naar een enthousiaste sales/relatie manager die deze organisatie wil meehelpen de markt te veroveren. Je bent oprecht geïnteresseerd in andere mensen en vanuit die interesse ben je in staat om contacten te leggen en in gesprek te komen met potentiële relaties. Je bent creatief en proactief, vindt het leuk om constant op zoek te zijn naar nieuwe ideeën waardoor deze organisatie weer nieuwe relaties kan leren kennen. Kennis van het vakgebied Service Management is een pré, maar zeker niet verplicht. Durf jij deze uitdaging aan?

 

Daarnaast:

 • Minimaal HBO opleiding (bijv. Hogere Hotelschool of Bedrijfskundige richting)
 • 5-7 jaar werkervaring bij voorkeur
 • Communicatief zeer vaardig
 • Je bent niet bang om mensen aan te durven spreken
 • Je hebt een hoge gunfactor
 • In staat om de kar van het Sales team te trekken
 • Affiniteit met en kennis van Service Management is een pré 

Tot slot: Je standplaats is Leidschendam, maar je zal voor deze functie veel op de weg zijn.

 

Wat bieden ZIJ?

 • Een 40-urige werkweek (aantal uren/dagen zijn bespreekbaar, minimaal 32 uur)
 • Een enthousiast team bestaande uit 16 collega’s
 • Ruimte om veel verantwoordelijkheden naar je toe te trekken
 • Een marktconform salaris (salaris constructie in overleg)

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Spreekt deze propositie je aan en durf jij deze uitdaging ook aan? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nathalie Schellart (06-14182362) of Nicole van der Plas (06-46121789) of via info@nanisearch.nl.

Wil je direct solliciteren? Stuur ons dan je curriculum vitae en motivatie.