IT Traineeship: KLM IT Talent Program

Voor één van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar kandidaten voor een IT- Traineeship. Deze opdrachtgever faciliteert een voedingsbodem waarin talent kan groeien. De boel in beweging krijgen, daar geloven ze in. Ze doen dit onder andere met hun Dedicated Programs. Deze Dedicated Programs focussen zich specifiek op één bedrijf: het Top Engineer Program bij ING, het IT Business Program bij ABN AMRO en het KLM IT-Talent program. Binnen één van deze organisaties zal je jezelf in een innovatieve omgeving steeds verder specialiseren. Naast jouw specialisatie bij de opdrachtgever faciliteert onze opdrachtgever begeleiding en uitdagende trainingen die je samen met jouw team van 6 andere trainees doorloopt.

 

Waar ter wereld je ook bent, KLM IT zorgt dat reizigers dromen omzetten in vinkjes op hun bucketlist. Gedreven door technologie, een digitale mind-set en een hoge dosis wanderlust.

 

Wil jij...

  • betrokken zijn bij het ontwikkelen van de nieuwe state-of-the-art web apps voor Air France - KLM, met elke dag meer dan 500.000 zoekopdrachten van reizigers die op zoek zijn naar hun (droom)ticket?

  • in een zeer internationale omgeving meebouwen aan de applicatie voor de Air France - KLM self service kiosks op vliegvelden, zodat iedere check- in/vertraging nóg soepeler verloopt?

  • jezelf zowel professioneel als persoonlijk verder ontwikkelen tot multi skilled IT professional in een full-stack web team?

Het KLM IT Talent Program is een Traineeship voor enthousiaste, WO- afgestudeerde bèta studenten met een passie voor IT. Ga aan de slag als full- stack web developer of informatie analist.

Wat kan je verwachten in het KLM programma?                                                                                                    

In dit Traineeship wordt jou het beste van twee werelden geboden:
Enerzijds een innovatieve IT-omgeving van een groot bedrijf als KLM waar je je in korte tijd inhoudelijk sterk kan ontwikkelen.
En anderzijds een uitgebreid opleidingsprogramma, coaching, veel kennisdelen en gezelligheid met je mede trainees bij onze opdrachtgever.

Inhoudelijke Ontwikkeling:
 Kennisdeling is bij KLM aan de orde van de dag zodat je je kunt ontwikkelen op een manier die bij je past. Én een maatwerk opleidingsprogramma bij onze opdrachtgever staat al voor je klaar.

 

Innovatie:
 Doordat IT het hart van KLM vormt, is er veel ruimte om innovatief bezig te zijn en wordt er geïnvesteerd in geavanceerde technologie zoals Angular, Node.js, REDIS, Apollo, GraphQL.

 

Uitdaging:
 Je krijgt de kans om je te bevinden in teams die state-of- the-art web apps voor Air France - KLM bouwen. Dit creëert een unieke combinatie van

innovatie en complexiteit. Lees: continue uitdaging en oneindig veel leer opportunities.

 

Vliegende start:
 Jij ontwikkelt mee aan oplossingen op een schaalgrootte en complexiteit die in de wereld zeldzaam is. Miljoenen gebruikers zullen zien waar jij aan meewerkt. Dus dé unieke kans om je carrière in de IT een vliegende start te geven.

 

Persoonlijke ontwikkeling:
 Het ontwikkelen van jouw talent staat bij zowel bij onze opdrachtgever als KLM centraal. Naast de inhoud is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Een steile leercurve gegarandeerd.

 

Internationaal:
 KLM is een bedrijf dat wereldwijd naam heeft. Jouw werk zal dus wereldwijd impact hebben. In de teams zul je met een multi culturele mix van mensen werken.

 

Fun:
 Je komt terecht in één van de hechte internationale teams van KLM IT. Er worden vaak inhoudelijke Meet-ups georganiseerd op kantoor, je krijgt de kans om naar conferenties te gaan en (op den duur) een KLM contract te krijgen waarmee je de kans krijgt om low-cost de hele wereld te ontdekken!

 

Trainingen:
 Je volgt tijdens je traineeship regelmatig aanvullende trainingen bij onze opdrachtgever op het gebied van de (IT) inhoud en persoonlijke ontwikkeling. Ook krijg je een persoonlijke coach en een team mede-trainees waarmee je ervaringen kan uitwisselen.

Welke rollen zijn er en hoe zien ze eruit?                                                                                                                

Als multi skilled IT professional komt je terecht in een van de full-stack web teams van KLM. De rol die je gaat vervullen kan uiteenlopen van een rol als full-stack developer tot informatie analist, afhankelijk van jouw voorkeuren en interesses.

Als full-stack developer bouw je in een Product Team mee aan de state-of-the-art web apps van KLM. Je bent continue bezig met het bouwen van nieuwe features voor bijvoorbeeld de nieuwe Air France – KLM website, of de KLM self service kiosks op vliegvelden overal ter wereld.

Als Informatie analist is het je uitdaging om de stem van de klant te zijn richting je team met developers. Hierdoor vorm jij de brug tussen de wensen van de business, de andere teams en de developers uit je team. In deze rol probeer je een optimale balans te vinden tussen functionele vereisten, requirements, ontwerp, gebruikerservaringen en de wensen van externe partijen en andere teams.

Deze rollen worden allemaal uitgevoerd in een Agile omgeving volgens de SCRUM methodiek.

Functie eisen                                                                                                                                                               

  • Je hebt een bèta studie afgerond, bijvoorbeeld Informatica, Artificial Intelligence, Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Industrieel Design of Informatie Wetenschappen.
  • Je hebt een passie voor IT
  • Je wilt je graag verder verdiepen in de wereld van software development en programmeren
  • Je krijgt er energie van om te werken in een dynamische internationale omgeving
  • Je bent pro-actief, nieuwsgierig en hebt zin om heel veel te gaan leren. Zowel inhoudelijk als over jezelf!
  • Je zet graag je tanden in een complexe uitdaging

Solliciteren?

 

Bel, app of mail ons als je vragen hebt of nieuwsgierig geworden bent!
Nathalie Schellart (06-14182362) of Nicole van der Plas (06-46121789) of via info@nanisearch.nl