Interim Facilitair Manager (32-36 uur)

Voor één van onze opdrachtgevers in Arnhem zijn we op zoek naar een Interim Facilitair Manager. De opdrachtgever draagt bij aan een veilige samenleving door het versterken van de veiligheidsregio’s en hun partners en bij het professionaliseren van hun taken. Zij ontwikkelen en delen relevante kennis, zij hebben expertise voor het verwerven en beheren van gemeenschappelijk materieel en zij adviseren de betrokken besturen. Het motto hierbij is: signaleren en verbinden.

Het team Facilitaire Zaken & Huisvesting van de opdrachtgever ondersteunt het primaire proces op het gebied van huisvesting, diensten en middelen. De opdrachtgever heeft vestigingen in Zoetermeer (2) en Arnhem. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Arnhem.

Wat kan je verwachten van de functie?

Als Interim Facilitair Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, het inbedden en verder professionaliseren van Facilitaire Zaken & Huisvesting op de drie locaties van de opdrachtgever.

Je geeft leiding aan circa 12 vaste medewerkers op de onderdelen Receptie, Servicebureau, Technische dienst, Catering en Contractbeheer. Het zwaartepunt ligt op Soft Services.
Daarnaast is een groot deel van de dienstverlening ondergebracht bij samenwerkingspartners, bijvoorbeeld voor schoonmaak, catering, groenonderhoud, beveiliging, handyman etc. Je rapporteert aan en adviseert de directie bij facilitaire en huisvestingsvraagstukken.  

De ambities van het team Facilitaire Zaken & Huisvesting zijn:

 • Professionele, transparante dienstverlening, van aanbodgericht naar vraaggestuurde dienstverlening
 • Maximaal ondersteunen van het primaire proces van de opdrachtgever
 • Zichtbaar, gewaardeerd en gepassioneerd vakmanschap
 • De adviseur voor facilitaire zaken en huisvesting voor de gehele organisatie

Wie zoeken zij?

Iemand met ambitie om te groeien en zichzelf te ontwikkelen. Je hebt een zelfstandige werkhouding, bent proactief en weet met de nodige slagkracht resultaten te behalen. Door je coachende stijl van leidinggeven weet je je team telkens verder te brengen en het beste uit je medewerkers te halen.

 

Je bent een stevige gesprekspartner voor de directie en het management en weet met overtuigingskracht de toegevoegde waarde van Facility Management te laten inzien. Je bent een ondernemende doorzetter met uitstekende communicatieve- en adviesvaardigheden. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en neemt initiatieven om verbeteringen door te voeren.

 

Daarnaast ben je sterk in het initiëren en implementeren van veranderingen in de dienstverlening en kosten reductiemaatregelen die bijdragen aan het resultaat van de opdrachtgever.

 

Functie eisen

 • Diploma Hbo Facility Management of gelijkwaardig
 • Aantoonbare kennis en ervaring met (Europees) inkopen van facilitair services en diensten. Affiniteit met hard-services (gebouwbeheer & techniek) is een pre
 • Ervaring met contractmanagement en projectmatig werken
 • Omgevingsbewust, gevoel voor verhoudingen en bekend met interne en externe (klant)relaties
 • Zes tot acht jaar aantoonbare ervaring in het zelfstandig aansturen van teams en het opzetten, verbeteren, professionaliseren en implementeren van facilitaire dienstverlening

Competenties

 • Resultaatgericht, ondernemerschap en daadkracht
 • Financieel inzicht en analytisch denkvermogen
 • Communicatief sterk, doortastend en politiek sensitief
 • Samenwerken met eigen team, de organisatie en opdrachtnemers
 • Coachend leiderschap
 • Servicegericht en representatief 

Solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nathalie Schellart (06-14182362/nathalie.schellart@nanisearch.nl) of Nicole van der Plas (06-46121789/nicole.vanderplas@nanisearch.nl) 

Wil je direct solliciteren? Stuur ons dan je curriculum vitae en motivatie.