Facilitair Coördinator IFM (Zuid-Nederland)

Onze opdrachtgever heeft wereldwijd 154.950 medewerkers en is actief binnen 70 landen. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. Ze zijn koploper van de energietransitie en streven ernaar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. Ze voorzien hun klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten. 

Ze werken met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. Ze richten zich op complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. Ze zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Hun opdrachtgevers waarderen het dat ze zich eerst inleven in hun behoeften voor ze een oplossing op maat aanbieden. Ze stimuleren ondernemerschap en zijn altijd op zoek naar creatieve, duurzame oplossingen. Jouw inlevingsvermogen en passie voor techniek kun je dus bij deze organisatie goed kwijt.

 

De ontwikkelingen richting ‘smart buildings’, ‘green offices’ en ‘healthy offices’ vragen om een integrale aanpak van soft services als het gaat om de bedrijfsvoering en energie en hard services als het gaat om de installaties. De keuze voor onze opdrachtgever betekent voor hun klanten één aanspreekpunt als sparringpartner op strategisch niveau. Vanuit dit strategisch perspectief organiseren zij de services op het gebied van onder meer energie, water, afval, beveiliging, catering, schoonmaak, technisch beheer en onderhoud integraal. Van ontwerp en advies tot management en van realisatie tot en met continue optimalisatie.

Er is per direct een vacature op de afdeling IFM (Integrated Facility Management).

De afdeling Integrated Facility Management beheert sinds begin 2017 de 55 (kantoor)gebouwen van onze opdrachtgever door heel Nederland heen. In de functie van Coördinator IFM ben je verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte coördinatie van de overeengekomen facilitaire dienstverlening op onze eigen kantoren in de regio Zuid Nederland (Zeeland, Noord Brabant, Limburg, Gelderland). In totaal gaat het om 17 gebouwen. De dienstverlening binnen de contracten bestaat zowel uit hard- als softservices.

 

IFM is een snelgroeiende jonge tak binnen de organisatie. Binnen IFM werk je samen met 35 collega´s. Jij en jouw collega´s werken landelijk bij diverse klanten waaronder de eigen organisatie zelf. Samen met nog drie andere coördinatoren verzorg je het totale facilitaire management voor onze opdrachtgever en werken ze aan uniformiteit en synergie. Je legt verantwoording af aan de Contractmanager IFM.

Functieomschrijving

Wat zijn jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden: 

 • Je bewaakt de gemaakte afspraken op kwalitatief, financieel en procesmatig niveau en zorgt voor de dagelijkse operationele aansturing.
 • Je bent financieel eindverantwoordelijk waarbij je stuurt op budget, maar waarbij je ook oog hebt voor de mogelijke besparingen voor de klant.
 • Voor de klant ben jij het 1e aanspreekpunt; degene die weet wat er speelt en kennis van zaken heeft.
 • Continue ben je op zoek naar innovatieve methodes en technieken om de multidisciplinaire samenwerking te verbeteren.
 • Je levert een actieve bijdrage aan het initiëren van verbetervoorstellen waarbij je een scherp oog hebt voor de ontwikkelingen bij zowel de klant als in de markt.
 • Op operationeel en tactisch niveau heb je regelmatig overleg met de klant, de serviceproviders (leveranciers) en binnen de eigen organisatie.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding in de richting facilitair/hotelmanagement.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij een facilitaire dienstverlener.
 • Je bent politiek sensitief en weet makkelijk te schakelen binnen een organisatie op alle niveaus.
 • Je beschikt over een klantgerichte en proactieve houding.
 • Je bent sterk in plannen en organiseren.
 • Kennis van FMIS is must.
 • In verband met de werklocatie zoeken wij kandidaten die woonachtig zijn in Zuid Nederland. 

 

Zij bieden

 • Een uitdagende baan met volop ontwikkelings-en opleidingsmogelijkheden.
 • Aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar, zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

Solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nathalie Schellart (06-14182362) of Nicole van der Plas (06-46121789) of via info@nanisearch.nl

Wil je direct solliciteren? Stuur ons dan je curriculum vitae en motivatie.