Onze opdrachtgever Apleona HSG Faciltiy Management zoekt voor haar klantlocatie in Weesp een:

Facility Manager Soft Services  *NIEUW*

 

Apleona is een internationale organisatie die zich specialiseert in Integrated Facility Management (IFM), met ongeveer 20.000 medewerkers in 35 verschillende landen. In Nederland is de organisatie nog jong en heeft het een mooi groeiperspectief. Dagelijks verzorgen zij met passie het volledige beheer van bedrijfspanden en gebouwen voor hun klanten. Hierbij kun je denken aan het onderhoud van gebouwen en gebouw gebonden installaties, (gespecialiseerde) schoonmaak, catering, beveiliging, afvalbeheer etc. De opdrachtgevers zijn vaak grote multinationals (bijvoorbeeld in food en farmacie), die naast de Nederlandse vestigingen ook diverse vestigingen over de hele wereld hebben. De kernwaarden van Apleona zijn innovatief, samenwerken en ondernemerschap. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven.

Wat ga jij doen?

Bij de klant in Weesp ben jij het aanspreekpunt voor de facilitaire zaken op de plant. De nadruk ligt echt op de Soft Services (o.a. schoonmaak, catering, waste management en beveiliging). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, beheersing en optimalisatie van het contract met deze klant. Het doel is om hoge kwaliteit van dienstverlening te behalen tegen een goed financieel resultaat. Je bent verantwoordelijk voor het budget en de continuïteit van de dienstverlening. Dit doe je met een team van professionals. Als motivator en verbinder weet jij met jouw team betrokkenheid te creëren en een goede klantrelatie op te bouwen. Kortom jij en jouw team zijn het visitekaartje van onze opdrachtgever. In deze rol rapporteer je aan de Account Director.

Wat breng jij mee in deze functie?

Je bent gestructureerd en servicegericht en in staat om multidisciplinair te werken met verschillende betrokkenen (klant, inkoop, leveranciers etc.). Je bent representatief en hebt goede sociale vaardigheden. Verder kun je op verschillende niveaus schakelen en het hoofd koel houden in drukke periodes. Aanvullend vragen zij:

  • HBO werk- en denkniveau bij voorkeur in de facilitaire richting;
  • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een vergelijkbare rol;
  • VCA-VOL of de bereidheid het behalen hiervan; 
  • Ervaring in het aansturen van meerdere facilitaire diensten;
  • Goede beheersing van het Microsoft Office pakket (Word/Excel/PowerPoint) en bij voorkeur ervaring met Navision;
  • De volgende kerncompetenties: samenwerken, innovatief en ondernemerschap;
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.

Wat kan jij verwachten?

Apleona biedt je een uitdagende fulltime functie in een informele organisatie. Uiteraard bieden zij een marktconform salaris met een variabele component. Daarbij 8% vakantiegeld, 28 vakantiedagen en pensioen. Bij deze rol horen een leaseauto, laptop en smartphone. Kortom een mooi arbeidsvoorwaardenpakket passend bij de functie.

 

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nathalie Schellart (06-14182362) of Nicole van der Plas (06-46121789) of stuur een e-mail naar info@nanisearch.nl

Wil je direct solliciteren? Stuur ons dan je curriculum vitae en motivatie.