NANI search is o.a. actief op het vakgebied: Data & Technology.

Wij werken op dit moment voor VALCON (zie ook 'Vacatures Consultancy') en Business Data Challengers (BDC).

 

Business Data Challengers (BDC) is gespecialiseerd in het omzetten van Data naar waardevolle informatie. Zij zijn met BDC continue bezig om organisaties slimmer te maken. Ze helpen vooraanstaande bedrijven om betere beslissingen te nemen. Ze werken vanuit Abcoude en Groningen, de werknemers zijn vooral te vinden bij de opdrachtgevers waar ze werken aan innovatieve oplossingen.

Technologische ontwikkelingen zorgen voor een ongekend hoge communicatiesnelheid en leveren een overvloed aan data. Hierdoor worden de klanten van BDC geconfronteerd met een continu veranderende omgeving. Dit vraagt om aanpassingsvermogen. Dát is precies waar zij in excelleren.

Vanuit een wendbare, slagvaardige organisatie ondersteunt Business Data Challengers bedrijven bij het nemen van de noodzakelijke stappen richting een data-gedreven organisatie.

 

Voor VALCON en Business Data Challengers hebben we een aantal vacatures open staan, echter staan ze niet allemaal online.

Hieronder staan alle posities van VALCON waar wij voor mogen zoeken. Heb je interesse of wil je iets weten, neem dan contact met ons op!