Sales Manager

 

Heb jij feeling met HR en durf jij initiatief te nemen? Heb jij daarnaast sales ervaring en weet jij hoe je klanten aan je moeten binden én behouden? Lees dan verder en bekijk deze gave kans! 

Wat doet deze organisatie?

Deze snelgroeiende HR Tech organisatie zorgt ervoor dat beoordelen en ontwikkelen binnen bedrijven simpel en leuk wordt door middel van een feedbackapp. Ze zijn gericht op het optimaliseren van de feedback en performance cultuur binnen het bedrijf. Wat begon als visie, is nu een manier van leven. Ontwikkelen en feedback kort na elke “gebeurtenis” voegt waarde toe. Net als in de topsport.
Directe feedback is een nuttige beoordeling direct na een prestatie om jezelf te verbeteren. Deze organisatie stelt andere bedrijven in staat om de gesprekscyclus eenvoudig naar een hoger niveau te tillen. De focus ligt op de persoonlijke ontwikkeling van de werknemers. Door een veilige werksfeer te creëren in andere organisaties biedt deze organisatie de medewerkers de kans om zichzelf te blijven ontwikkelen.
Als team zetten zij zich elke dag weer 100% in om andere bedrijven deze 360 graden feedback ervaring te laten beleven. Naast hard werken zijn zij uiteraard in voor tafelvoetbal, mini-basketbal, vrijdagmiddagborrels en gezelligheid!

Wat ga jij doen in deze organisatie?

Als Salesmanager ben jij diegene die toekomstige klanten bindt en begeleidt in de eerste stappen van een implementatieproces. De gegeneerde leads zijn op zoek naar een handige app die dit proces ondersteunt. Het is van groot belang dat je snapt hoe organisatieveranderingen werken en wat de impact van technologie kan zijn. Leads worden klanten als jij het product goed kent en exact weet hoe het ingezet kan worden binnen organisaties. Jij kan je verplaatsen in de vraag van de klant en je bent in staat om vlot en praktisch mee te denken. Heb jij een klant voor je gewonnen? Dan draag je de klant over aan de ‘onboarding’ specialist.

 

Wat zijn o.a. je dagelijkse werkzaamheden:
- Leads bellen en kwalificeren
- Online demo’s geven

- Kwalitatieve offertes maken
- Uitbreiden van bestaande klantenrelaties
- Actieve bijdrage leveren aan de wekelijkse sales meeting
- Actieve bijdrage leveren aan verbetering van werkprocessen
- Communicatie met Marketing en Onboarding

 

Wie ben jij?

Je voelt je als een vis in het water tussen supersnelle Sales collega’s. Je durft initiatief te nemen, gaat nauwkeurig te werk en je weet hoe je de relatie met de klant moet onderhouden. Je bent ondernemend ingesteld en kan goed zelfstandig werken.

Verder:
- HBO werk/denkniveau
- Minimaal 32 uur beschikbaar
- Affiniteit met software & HR

Wie zijn zij?

Het jonge team van deze organisatie bestaat uit 20 mensen en al hun toppers werken aan Marketing, Sales, Development en Onboarding. Samenwerken vinden zij echt heel erg belangrijk en ze streven dan ook elke dag naar een topproduct. Als Sales team dragen zij ook bij aan productverbeteringen. Ze zijn een klein team dat nauw samenwerkt. Het werkveld is dynamisch en divers. Dit maakt het leuk, inspirerend én vooral uitdagend. Dat vergt brede interesse van het team en inlevingsvermogen in alle aspecten van Sales.

Wat bieden zij?

- Uitgebreide mogelijkheden om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen o.a. door Sales training/coaching
- Een aantrekkelijk salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring
- 25 vakantiedagen
- Auto & Laptop
- kantoor in Amstelveen, maar ook mogelijkheden tot thuiswerken
- Een mooie bonus bij het halen van het target
- Regelmatig bedrijfsfeestjes (BBQ, Borrel, Gamen…)

Heb je interesse?

Neem dan contact op met Nathalie Schellart (06-14182362) of Nicole van der Plas (06-46121789). Mailen kan natuurlijk ook info@nanisearch.nl
Alle info ook www.nanisearch.nl